top of page

Group

Public·12 members
Sebastian Rodriguez
Sebastian Rodriguez

Nora Roberts Carti Traduse In Romana 17


Singura carte scrisa de Julie Garwood ,care nu a fost publicata in limba romana , este An Ideal Man publicata in US in 23 august 2011 . Toate au fost publicate de editura Miron , si oricum ultimele 4 carti sun considerate un dezastru .
Nora Roberts Carti Traduse In Romana 17


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fgohhs.com%2F2u6fHm&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3OO7qhsbcXhSLs1QDnJuFsEu mi-as dori foarte mult sa intalnesc in aceasta colectie romantica cartile de inceput ale Amandei Quick, cele din epoca victoriana (Scandal, Rendez-vous,Amanta etc..), superbe sunt si cele de Jude Deveraux( Geamana de gheata, Geamana de foc, Doamna raului, etc..)sunt carti absolut superbe si pentru cine iubeste atmosfera anilor de glorie ale aristocratiei engleze sau inceputul migrarii spre pamantul fagaduintei (1700-1800) eu le recomand cu caldura, le-am citit de 7-8 ori pe fiecare. O alta scriitoare foarte buna este Julie Garwood (Doamna leului, Rascumpararea, Printul fermecat, etc..),mi-as dori foarte mult sa o regasesc in aceasta colectie. Judith McNaugt este cu adevarat o scriitoare foarte buna si din pacate putin cunoscuta la noi. Sandra Brown imi placea acum 10 ani dar cum am citit cam tot ce a fost tradus in romana nu ma mai incanta foarte mult cartile ei.


alina A :Eu mi-as dori foarte mult sa intalnesc in aceasta colectie romantica cartile de inceput ale Amandei Quick, cele din epoca victoriana (Scandal, Rendez-vous,Amanta etc..), superbe sunt si cele de Jude Deveraux( Geamana de gheata, Geamana de foc, Doamna raului, etc..)sunt carti absolut superbe si pentru cine iubeste atmosfera anilor de glorie ale aristocratiei engleze sau inceputul migrarii spre pamantul fagaduintei (1700-1800) eu le recomand cu caldura, le-am citit de 7-8 ori pe fiecare. O alta scriitoare foarte buna este Julie Garwood (Doamna leului, Rascumpararea, Printul fermecat, etc..),mi-as dori foarte mult sa o regasesc in aceasta colectie. Judith McNaugt este cu adevarat o scriitoare foarte buna si din pacate putin cunoscuta la noi. Sandra Brown imi placea acum 10 ani dar cum am citit cam tot ce a fost tradus in romana nu ma mai incanta foarte mult cartile ei.


mi-au placut foarte mult cartile norei roberts, ale lui mary jo putney si cartea eloisei james. as fi incantata daca s-ar edita si seria fallen angels de mary jo putney.stie cineva ce va aparea in noimbrie?


ai dreptate, sunt superbe. am toate cartile lisei kleypas care au fost traduse in romana. de la miron mi-am mai comandat si linda lael miller, nu se compara cu celelalte autoare dar este destul de buna.


buna ! am 17 ani si imi place foarte mult sa citesc fictiune. imi plac cartile de dragoste, politiste si cele cu supranatural (ador cartile cu vampiri.mam gandit mereu ca ar fi o experienta super daca as fi vampir. as avea puteri pe care nu le are un om normal ). profesoara mea de romana ma ameninta mereu ca o sami dea note mici daca mai citesc fictiune :)) este de parere ca nu raman cu nici o cunostinta dupa ce le citesc. stiu ca ar trebui sa citesc romane romanesti deoarece imi trebuie la bac insa nu imi plac. at cand imi place o carte nu o mai dau jos din mana pana nu o termin. prietenii mei nu inteleg de ce ini place mai mult sa citesc decat sa stau pe net. cea mai buna prietena a mea este de asemenea pasionata de carti ca si mine si ne place sa ne imprumutam carti una alteia, le citim apoi le comentam. imi plac foarte mult cartile norei roberts, jacky collyns si multi altii.


@ nicki26 din pacate nu prea se gasesc descrieri in romana ale unor carti de aceea postam in engleza,dar pe viitor cel putin eu voi incerca sa traduc ce gasesc iar apoi sa postez aici pentru a putea citi si intelege toata lumea.


As dori tare mult sa cunosc numele autoarei la aceste 5 carti. Aici in Spania sunt foarte, dar foarte multe carti romantice si sigur as gasi toate cartile la autorul care a scris cele cinci carti. Sunt foarte de bune. Imi place in special si cum sunt traduse in limba romana@ elenacristina


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page